Για να δεις τ' αστέρια...
Πρέπει να σηκώσεις κεφάλι!

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Απόφαση του ΦΣ Πληροφορικής κ Τηλεπικοινωνιών

Την Τετάρτη 18/9 στην αντιφασιστική συγκέντρωση που έλαβε χώρα στο Κερατσίνι για τη δολοφονία 35χρονου αγωνιστή Παύλου Φύσσα από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, η κυβέρνηση αξιοποιώντας στο έπακρον τους μηχανισμούς καταστολής έδειξε ξεκάθαρα την πρόθεση της για το τσάκισμα του λαϊκού κινήματος αλλά και την πλήρη "ασυλία" που δίνει στους φασίστες της ΧΑ.

Τη στιγμή που τόσοι κλάδοι βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις, που εργαζόμενοι,  φοιτητές,  μαθητές βρίσκονται στο δρόμο για να ανατρέψουν τη πολιτική αυτή που διαλύει τις ζωές μας, κράτος και παρακράτος τρομοκρατούν όποιον πάει να σηκώσει κεφάλι.

Μια βδομάδα μετά τη δολοφονική επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα από τα σκυλιά του συστήματος, και με την πλήρη κάλυψη τους από την αστυνομία ξαναχτύπησαν δολοφονώντας εν ψυχρώ και με συμμορίτικο τρόπο τον αγωνιστή Π. Φύσσα.

Η απάντηση του λαϊκού κινήματος ήταν άμεση. Δεκάδες χιλιάδες κόσμου έδωσαν δυναμικό παρόν στην αντιφασιστική συγκέντρωση-καταγγελία. Οι αστυνομικές δυνάμεις με τον πιο ώμο και βάναυσο τρόπο ήταν και πάλι εκεί για να καταστείλουν το λαϊκό παράγοντα, με αποτέλεσμα τις αναίτιες προσαγωγές και συλλήψεις δεκάδων αγωνιστών.

Για ώρες επιτίθονταν σε ολόκληρη την πορεία, χωρίς καμία πρόκληση. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο συνάδελφος Γιώργος Καλλινάκης από το Φοιτητικό Σύλλογο της ΣΕΜΦΕ, Ανδρικόπουλος Δημήτρης και Βαλλίνα Παπανικολάου από τον φοιτητικό σύλλογο Φυσικού και η απεργός διοικητικός του ΕΚΠΑ, Μαρία Ελένη Λογοθέτη.

Απαιτούμε την άμεση αποφυλάκιση όλων των συλληφθέντων, να αποσυρθούν τώρα όλες οι κατηγορίες εναντίον τους!

Δεν ανεχόμαστε η κυβέρνηση των δολοφόνων να δικάζει αγωνιστές!

Τσακίζουμε το φασισμό με οργανωμένο μαζικό λαϊκό κίνημα!


Αποφασίζουμε τη συμμετοχή του συλλόγου στην αντικατασταλτική-αντιφασιστική πορεία στο περιβολάκι στη Νίκαια στις 18:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου