Για να δεις τ' αστέρια...
Πρέπει να σηκώσεις κεφάλι!

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Πρώτο Φεστιβάλ Σχημάτων Αριστερής Ενότητας Αθήνας, 5-6/4

Την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο κεντρικό Φεστιβάλ των Σχημάτων της Αριστερής Ενότητας Αθήνας στο χώρο πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ στο Θησείο.

Ένα φεστιβάλ ευκαιρία να συζητήσουμε για το Πανεπιστήμιο, την κοινωνία και τη νεολαία και να βγάλουμε χρήσιμα πολιτικά συμπεράσματα στη μάχη για την ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής λιτότητας, όπως αυτή εκφράζεται και μέσα στο Πανεπιστήμιο.

Ένα φεστιβάλ ευκαιρία να αναδειχθεί ένα διαφορετικό πολιτιστικό αντιπαράδειγμα κόντρ...α στη κυρίαρχη κουλτούρα μέσα και έξω από τις σχολές, μια πολιτιστική αντιπρόταση βασισμένη στη δημιουργικότητά μας και τη συλλογική μας δράση.

Ένα φεστιβάλ ευκαιρία να προβληματιστούμε για το πως το Πανεπιστήμιο θα γίνει ξανά ένας ζωντανός κοινωνικός χώρος, με δομές αλληλεγγύης, αυτό-οργάνωσης, ζωντανές και δημοκρατικές συλλογικές διαδικασίες.

Ένα φεστιβάλ ευκαιρία να οργανωθεί από όλο τον κόσμο των σχημάτων της ΑΡΕΝ αλλά και από κόσμο των φοιτητικών συλλόγων με ανοιχτές θεματικές ομάδες εργασίας.

Με τους αγώνες και την Αριστερά για ένα δημόσιο και δωρεάν Πανεπιστήμιο σε μια κοινωνία χωρίς Μνημόνια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου