Για να δεις τ' αστέρια...
Πρέπει να σηκώσεις κεφάλι!

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Απόφαση Συλλόγου Διοικητικών ΕΚΠΑ, 21/10

Ο σύλλογος διοικητικών υπαλλήλων του ΕΚΠΑ στη γενική συνέλευσή του της 21ης Οκτωβρίου αποφάσισε την πραγματοποίηση κοινής συνάντησης με άλλους εργαζόμενους και φοιτητές του Ιδρύματος την Πέμπτη, 27/10, στις 14.30, στο κεντρικό κτίριο του πανεπιστημίου.
Στη συνάντηση καλούνται συμβασιούχοι, ΕΤΕΠ, ΕΕΔΙΠ, διδάσκοντες και φοιτητές.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Μετά από τη μαζική συμμετοχή στην κατάληψη του κεντρικού κτιρίου του ΕΚΠΑ και στις απεργιακές συγκεντρώσεις την προηγούμενη εβδομάδα, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ΕΚΠΑ αποφάσισε ομόφωνα, την Παρασκευή 21/10, συναντήσεις των επιτροπών αγώνα κατά τόπους ώστε να οργανωθεί το άμεσο μπλοκάρισμα των διοικητικών /τεχνικών υπηρεσιών με την έναρξη εφαρμογής του νέου νόμου για την εφεδρεία και το μισθολόγιο.
Όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά στις επιτροπές παίρνοντας τον αγώνα στα χέρια μας και να σχεδιάσουμε συγκεκριμένα τις κινήσεις μας ώστε η απόπειρα εφαρμογής του νέου νόμου να πάρει τη συλλογική απάντηση που της αξίζει.
Γιʼ αυτό, σύμφωνα με την απόφαση που πήραμε στη γενική συνέλευσή μας, βρισκόμαστε:
Τετάρτη, 26/10, 11.30, στη Σχολή Θετικών Επιστημών (για τους εργαζόμενους σε Φυσικομαθηματική, Πληροφορική)

Τετάρτη, 26/10, 14.30, στην Ιατρική (για τους εργαζόμενους στο συγκρότημα της Ιατρικής και τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία)

Πέμπτη, 27/10, 10.00, στη Φιλοσοφική (για τους εργαζόμενους σε ΦΛΣ, Θεολογική, ΤΥΠΑ, παιδικούς σταθμούς, γυμναστήριο)

Πέμπτη, 27/10, 13.00, στο κεντρικό κτίριο του ΕΚΠΑ (για τους εργαζόμενους στο κέντρο)
(Η παραπάνω κατανομή ανά περιοχή δεν είναι δεσμευτική. Αποφασίζουμε σε ποια επιτροπή είναι προτιμότερο να ενταχθούμε με βάση τον τόπο εργασίας μας. Οι αλλαγές στο πρόγραμμα έγιναν λόγω της 24ωρης απεργίας των ΜΜΜ την Τρίτη, 25/10. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τις αίθουσες)

Την Πέμπτη, 27/10, στις 14.30, οι εργαζόμενοι συναντιούνται στο κεντρικό κτίριο του ΕΚΠΑ για τον κεντρικό συντονισμό των επιτροπών αγώνα. Στη συνάντηση αυτή καλούνται και άλλοι εργαζόμενοι (συμβασιούχοι, ΕΤΕΠ, ΕΕΔΙΠ, ΔΕΠ), καθώς και φοιτητές του ιδρύματος.
Την Πέμπτη, 27/10, στις 12.30, συμμετέχουμε στη συνάντηση συντονισμού των πρωτοβάθμιων συλλόγων της ΟΔΠΤΕ. Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα της συγκλήτου της ΑΣΚΤ, στο ΕΜΠ, με τα εξής θέματα: συνταξιοδοτικό, εφεδρεία, μισθολόγιο-βαθμολόγιο, συγχωνεύσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ. (Η αλλαγή της ημέρας και ώρας έγινε λόγω της 24ωρης απεργίας των ΜΜΜ την Τρίτη, 25/10) Η επόμενη συνέλευσή μας για την κλιμάκωση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 1/11, 10.00, στο κεντρικό κτίριο του ΕΚΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου